Authentic Movement Flow Online

Embody Inner Sensations, Embrace Present Moment Awareness,

Express in Movement and Empower Yourself

Authentic Movement Flow: Mindfulness in Beweging

Embody: In stilte word je gewaar van je fysieke lichaam, gedachten en gevoelens.

Embrace: Je neemt deze sensaties waar met compassie en nieuwsgierigheid en omarmt wat in het moment aanwezig is.

Express: In dans en beweging geef je uiting aan deze sensaties. Het gaat er niet om mooie bewegingen te maken, maar je lichaam te laten spreken op jouw Authentieke manier.

Empower: Authentic Movement brengt je dichter bij jezelf op een creatieve manier. Na de training zal je compassie en liefde voor jezelf zijn vergroot. Je zult je ook meer aanwezig voelen in je lichaam, meer stevigheid en stabiliteit ervaren en meer rust in je hoofd. Je lichaam zal meer ontspannen en je inzicht en vertrouwen in jezelf wordt groter.

3 Online Sessies van 30 Minuten

Opbouw

Tijdens 3 online sessies maak je kennis met Authentic Movement Flow en wat het voor je kan doen. Elke sessie heeft dezelfde opbouw. We starten met een meditatie om contact te maken met je adem en je lichaam, vervolgens neem ik je mee in een bewegingsflow waarbij je volgt wat goed voelt voor jou op dat moment. We eindigen elke sessie met Authentic Movement, waarbij ik je uitnodig om van binnenuit in beweging te komen op jouw authentieke manier.

Thema’s

Elke sessie heeft een eigen thema. In de 1e sessie word je je meer bewust van je lichaam en maak je verbinding met je eigen stevigheid, stabiliteit en innerlijke kracht. Ook zul je oefeningen doen om lichaamsspanning los te laten en meer inzicht in jezelf te krijgen.

In de 2e en 3e sessie maak je bewust verbinding met je hart en doe je meditaties en bewegingsflows om je positiviteit te versterken en inzicht te krijgen in wat je verlangt en inspireert op dit moment. Een heel belangrijk onderdeel om dat wat je wenst in vervulling te laten gaan is om het gevoel achter je wens helemaal te voelen en te belichamen. In de laatste sessie maak je contact met je hartewens, zodat je weer een stap dichterbij de vervulling van je verlangen bent.

 

Gratis Introductie Sessie

Om kennis te maken met Authentic Movement Flow heb ik een Gratis Introductie Video voor je van 20 minuten. Wil je deze geheel vrijblijvend ontvangen, vul dan je gegevens in in het contact formulier en de Video komt via mail naar je toe.

De Serie van 3 sessies is 35 euro. Wil je de sessies ontvangen? Vul dan het contactformulier in. Je krijgt dan een email terug met de Sessies en een factuur.

Aanvraag Introductie & Sessies

Introductie Video: Gratis