Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/essentieyoga.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Authentic Movement Flow Online

Beweeg naar je Essentie I Move to your Essence

Authentic Movement Flow: Healing Dance

Vind je het ook moeilijk om te ontspannen en je innerlijke rust en kracht te voelen? Authentic Movement brengt je naar je kern, naar wie jij diep van binnen bent. Leven en bewegen vanuit jouw essentie.

This Authentic Movement Flow online series is also available in English with a free introduction and 3 sessions for only 57 euros. Order the free introduction now or the whole series by sending an email to sija.speelman@gmail.com.

Alle voordelen van Authentic Movement

  • Je leeft vanuit jouw authentieke zelf, omdat je contact maakt met jouw unieke manier van bewegen
  • Je maakt makkelijker keuzes die goed voelen voor jou dankzij een vergroot zelfinzicht en zelfvertrouwen
  • Je voelt je gelukkiger omdat je zelfliefde en compassie vergroot zijn
  • Je luistert en handelt naar de wijsheid van je lichaam. Daardoor ervaar je meer stevigheid, stabiliteit, ontspannenheid en rust in je hoofd.

In 3 Online Sessies van 30 Minuten bewegen naar je Essentie

Thema’s

Elke online sessie heeft een eigen thema.

  • In de 1e sessie word je je meer bewust van je lichaam en maak je verbinding met je eigen stevigheid, stabiliteit en innerlijke kracht. Ook laat je lichaamsspanning los en krijg je meer inzicht in jezelf.
  • In de 2e en 3e sessie maak je bewust verbinding met je hart en versterk je je positiviteit. Ook krijg je inzicht in wat je verlangt en inspireert op dit moment. Een heel belangrijk onderdeel om dat wat je wenst in vervulling te laten gaan is om het gevoel achter je wens helemaal te voelen en te belichamen.
  • In de laatste sessie maak je contact met je hartewens, zodat je weer een stap dichterbij de vervulling van je verlangen bent.

Gratis Introductie Sessie

Om kennis te maken met Authentic Movement Flow heb ik een Gratis Introductie Video voor je van 20 minuten. Wil je deze geheel vrijblijvend ontvangen, vul dan je gegevens in in het contact formulier en de Video komt via mail naar je toe. Geef op het contactformulier bij ‘wat wil je bestellen’ aan dat je de Gratis Introductie Video wilt ontvangen.

Speciaal aanbod: nu maar 57 euro voor 3 Sessies

Ben je er klaar voor om te bewegen naar meer innerlijke kracht, rust en zelfliefde? Bestel dan nu deze prachtige Online Serie van 3 sessies Authentic Movement Flow voor maar 57 euro. Als je het contactformulier invult krijg je een email terug met de 3 Sessies en een factuur. Geef op het contactfomulier bij ‘wat wil je bestellen’ aan dat je de 3 online sessies wilt ontvangen.

Aanvraag Introductie & Sessies

Introductie Video: Gratis I Order your Introduction Video for Free