Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/essentieyoga.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Dans les

Dans les

Essentie YOGA heeft een divers lesaanbod in DANS in Meppel. Een reguliere dans les is voor iedereen toegankelijk. Of je nu oud of jong, stijf of soepel, beginner of gevorderd bent, de lessen worden op maat gemaakt met veel persoonlijke aandacht en een gezellige, warme sfeer. De groepslessen worden gegeven in Essentie Studio in het centrum van Meppel. Daarnaast kun je Online lessen bestellen voor thuis. Zie de verschillende lessen hieronder. Voor dagen en tijden ga naar lesrooster.

..

Dans lessen

.

Solo Salsa

In deze salsa les voor ladies only heb je geen partner nodig! Je leert de salsa basispassen en bodymovements op heerlijke opzwepende salsa nummers. Een les om je lekker in je vel te voelen, en te genieten van de energie en passie die salsa geeft! Deze les is voor alle niveau’s.

Yoga Dance

Let Your Yoga Dance! Yoga Dance combineert Vinyasa Flow Yoga en Dans. De verschillende yogahoudingen en dansbewegingen vloeien in elkaar over. Door de nadruk op de ademhaling en de natuurlijke flow van bewegingen kom je mentaal, fysiek en energetisch in balans. Doe mee en ervaar de vreugde, lichtheid en creatieve flow van Yoga Dance! .

Authentic Movement – Dansmeditatie

Authentic Movement is een dansmeditatie; een unieke combinatie van Mindfulness en Dansexpressie. Mindfulness laat je gedachten tot rust komen en je aandacht naar binnen keren. In stilte word je gewaar van je fysieke lichaam, gedachten en gevoelens. In dans en beweging geef je uiting aan deze sensaties. Het gaat er niet om mooie bewegingen te maken, maar je lichaam te laten spreken op jouw authentieke manier. Authentic Movement brengt je dichter bij jezelf op een creatieve manier.

Na de training zal je compassie voor jezelf zijn vergroot, ben je je bewuster van je lichaam en je emoties, lichaamsspanning en emotionele spanning verminderen, je zelfvertrouwen, je zelfinzicht en je creativiteit nemen toe. (Deze effecten worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.)

Ben je nieuwsgierig of Authentic Movement Flow iets voor je is? Vraag dan de gratis online introductie les aan! Ga hiervoor naar ‘authentic movement online‘. Ook kun je daar de 3-delige serie Authentic Movement Flow bestellen.

.