Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/essentieyoga.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Proefles Yoga

Proefles Yoga

Wil jij yoga proberen? Woon je in de omgeving van Meppel, Wanneperveen of Kallenkote en heb je zin om direct met yoga aan de slag te gaan? Dan is de proefles yoga zeker wat voor jou! .

 

Wat kun je verwachten?

Tijdens de proefles yoga kun je deelnemen aan één van de reguliere lessen bij Essentie Yoga. Een proefles is 12 euro. Het aanbod kun je vinden onder Yoga les en het rooster onder lesrooster. .

 

Opgeven voor de yoga proefles

Je kunt je opgeven voor een proefles via het contactformulier. Ik zal dan contact met je opnemen om een dag en tijd af te spreken die voor jou prettig is en verdere vragen te beantwoorden. .

 

Wat is handig mee te nemen naar de yogales?

Voor een yoga les is het fijn om prettig zittende kleding mee te nemen waarin je je gemakkelijk kunt bewegen. Ook is het lekker om een flesje water bij de hand te hebben, zodat je vochtregulatie op peil blijft. Yogamatten, dekens en kussens zijn aanwezig. Ook is er gelegenheid om je om te kleden en staat er een kopje thee of koffie na de les op je te wachten.

Gun jij jezelf ook een heerlijk ontspannen Yoga sessie? Wacht dan niet langer!

Proefles Boeken