Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/essentieyoga.nl/httpdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

Yoga Meppel

Opzoek naar Yoga in Meppel? Kom dan langs bij Essentie Yoga!

Yoga & Dans in Meppel

Na een half jaar full time yoga te hebben gegeven in Costa Rica, is Sija sinds de zomer 2015 weer terug bij haar roots in Meppel. Vanuit haar achtergrond in dans, yoga en danstherapie, geeft ze verschillende yoga en danslessen in Studio Heerengracht aan de Heerengracht 29, in het centrum van Meppel. Ook geeft ze lessen in de omgeving, zoals in Wanneperveen en Kallenkote. De lessen kenmerken zich door kleine groepen, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht; een warme, ontspannen sfeer en professionele lessen gebaseerd.

Sija is internationaal gecertificeerd yogadocente in Vinyasa Flow Yoga en Yoga Dance en heeft o.a. gestudeerd bij Shiva Rae. Zie YOGA les voor het lesaanbod in Meppel.  Zie het lesrooster voor dag en tijd. Matjes en andere yoga benodigdheden zijn aanwezig en er is gelegenheid voor een kopje koffie of thee na.

Mocht je meer verdieping willen in yoga of je persoonlijk verder willen ontwikkelen, dan kun je ook terecht voor 1 op 1 sessies. Afhankelijk van waar jij aandacht aan wilt besteden en wat jij nodig hebt, combineert Sija haar kennis en ervaring in psychologie, danstherapie en yoga om je op een professionele manier te begeleiden middels Essentie Yoga Sessies.